List of Companies in Cerknica, Slovenia

Searching for Businesses in Cerknica? Explore a directory of 228 companies located in Cerknica, Slovenia. Top Companies in Slovenia, Businesses Near Me.
We found 228 companies

AVTO-ELEKTRO SERVIS URH MARKO, s.p.

Podskrajnik 36, Cerknica
Nudimo vam storitve avtomehanike, avtoelektrike in avtooptike. Kot Bosch Car Service imamo to prednost, da s svojo opremo in znanjem nismo omejeni, ampak vedno sledimo novim izzivom, pa naj gre za zna...
 Verified  Updated
1

AVTO - POMOČ URH, d.o.o.

Podskrajnik 36, Cerknica
Nudimo vam storitve avtomehanike, avtoelektrike in avtooptike. Kot Bosch Car Service imamo to prednost, da s svojo opremo in znanjem nismo omejeni, ampak vedno sledimo novim izzivom, pa naj gre za zna...
2

ASPC DROBNIČ AVTOSERVISNO PRODAJNI CENTER, d.o.o.

Podskrajnik 28, Cerknica
Iščete storitve ali izdelke za dom, vrt, avto, prosti čas, za zdravje in izgled? Najdete jih na portalu informacija.net – skupaj z bogato in raznoliko zbirko popustov, akcij, novic ter dogodkov.
3

AVTO ŠOLA LISJAK IZTOK KRŽIŠNIK, s.p.

Cesta 4. maja 61, Cerknica
Avtošola Lisjak - pozornost in varnost na cesti
4

AVTO MINJON, d.o.o., RAKEK

Partizanska cesta 24, Cerknica
V Avto Minjonu dobite rezervne dele in dodatno opremo za osebni, tovorni ter traktorski program. Gozdarski, industrijski program, delavniško orodje in oprema za delovno zaščito.
5

AVTOSTIL, d.o.o.

Partizanska cesta 27, Cerknica
Spletna trgovina z rezervnimi deli in dodatno opremo za mot. vozila, avtoakustika, pnevmatike, kolesa, skuterji in mopedi.
6

BREST POHIŠTVO, d.o.o.

Cesta 4. maja 18, Cerknica
Brest pohištvo izdeluje moderno in privlačno pohištvo višjega razreda. V prodajnem programu so spalnice, dnevne sobe, kosovno pohištvo in prilagodljivo multifukncionalno pohištvo.
7

STRLE, PROIZVODNJA SENČIL, KOVINSKIH IN PLASTIČNIH IZDELKOV, d.o.o.

Podskrajnik 70, Cerknica
Strle d.o.o. vam nudi pestro paleto izdelkov iz področja senčil: rolete, senčila, komarniki, tende, žaluzije, polkna, plise zavese, roloji, lamelne zavese in več. Kontaktirajte nas!
8

AVTOŠOLA POLO PLUS, d.o.o., PODRUŽNICA CERKNICA

Cesta v Dolenjo vas 2, Cerknica
Avtošola Postojna Sežana Cerknica Polo plus za motorna kolesa, osebni avtomobili, avto šola za tovorna vozila do in nad 3500 kg s priklopnikom ter brez A B C E H kateorij
10

FOTO ŽNIDARŠIČ, JOŽE ŽNIDARŠIČ, s.p.

Cesta 4. maja 82, Cerknica
FOTO �NIDAR�I�, portretna fotografija
11

PETER MELE - ODVETNIK, PODRUŽNICA CERKNICA

Partizanska cesta 6, Cerknica
Uvodne informacije pošljemo tudi po mailu: takoj in vsakomur. Zastopamo vaše pravne interese. Odvetniška pisarna Peter Mele, Odvetniška pisarna, odvetnik, odvetniki, zastopanje, civilno pravo, razveza...
13

SONČNA LEDINA, ENERGETSKO SVETOVANJE, PROJEKTIRANJE, INŽENIRING, DUŠAN ŠKERLJ, s.p.

Begunje pri Cerknici 68 A, Cerknica
Sončna ledina, energetsko svetovanje, projektiranje in inženiring
14
123...12
228 companies
BACK TO TOP