SNEŽNIK, Proizvodno Gradbeno Podjetje in Kamnolom, d.o.o. - Ilirska Bistrica

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
SNEŽNIK, Proizvodno Gradbeno Podjetje in Kamnolom, d.o.o.
Location
Cankarjeva ulica 29, 6250, Ilirska Bistrica, Slovenia
Contact number
+386 5 710 13 42
Fax
+386 5 710 13 43
Listed in categories
Company description
SNEŽNIK, proizvodno gradbeno podjetje in kamnolom, d.o.o. in Slovenia je vodilno podjetje v proizvodnji gradbenih materialov in storitev. Od leta 1972 gradijo podjetje zanesljivo in kakovostno opravlja vse proizvodne in gradbene dejavnosti. Njihov kamnolom poskrbi za vsa potrebna gradbena materiala, kot so pesek, kamen, šote in druge naravne surovine. SNEŽNIK se trudi zagotoviti najboljšo storitev svojim strankam in za to zaposlujejo strokovno in izkušeno ekipo. SNEŽNIK se zaveda pomena ohranjanja okolja, zato svoje proizvode prilagajajo za minimalno vplivanje na okolje. SNEŽNIK je sinonim za kakovostno, zanesljivo in zanesljivo gradbeno podjetje, ki ponuja gradbene storitve in material

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from SNEŽNIK, Proizvodno Gradbeno Podjetje in Kamnolom, d.o.o. or SloveniaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for SNEŽNIK, Proizvodno Gradbeno Podjetje in Kamnolom, d.o.o. is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SloveniaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP