KMETIJA ŠVALJ, reja perutnine in prodaja jajc, Švalj Jože, s.p.

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
KMETIJA ŠVALJ, reja perutnine in prodaja jajc, Švalj Jože, s.p.
Location
Dolenja Brezovica 5, Dolenja Brezovica, 8310 Šentjernej
Contact number
+386 7 308 20 60
Listed in categories
Company description
KMETIJA ŠVALJ, reja perutnine in prodaja jajc, Švalj Jože, s.p. je podjetje, ki deluje v Sloveniji že več kot 20 let. Skupina Švalj je začela z majhnim kmetijstvom, vendar je z leti uspela razširiti svojo dejavnost tudi na prodajo jajc in rejo perutnine. Njihovo podjetje je zdaj veliko in zaposluje več kot 50 ljudi. Vsi njihovi zaposleni se zavedajo, da je njihovo dejavnost zelo pomembna za kmetijstvo v državi in celo nacionalno gospodarstvo. Zato je njihovo poslanstvo vedno skrbno ohranjati najvišjo raven kakovosti, učinkovitosti in odgovornosti. KMETIJA ŠVALJ, reja perutnine in prodaja jajc, Švalj Jože, s.p. je postala sinonim za kakovost, varnost

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from KMETIJA ŠVALJ, reja perutnine in prodaja jajc, Švalj Jože, s.p. or SloveniaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for KMETIJA ŠVALJ, reja perutnine in prodaja jajc, Švalj Jože, s.p. is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in
BACK TO TOP