RAFTING KLUB GIMPEX, STRAŽA

Company name
RAFTING KLUB GIMPEX, STRAŽA
Location
Stara cesta 1, Straža
View Map
Mobile phone
(031) 340 422
E-mail address
Listed in categories
Sports
Gimpex
Izposoja opreme
Kanu
Krka
Show more
Raft
Rafting
Location map
Company description
V dveh destletjih delovanja kluba smo postali eden najmočnejših divjevodaških veslaških centrov v Evropi, o čemer pričajo naši največji športni uspehi, med katerimi je še vedno najvišje zmaga v šprintu na Zambeziju pod Viktorijinimi slapovi.V dveh destletjih delovanja kluba smo postali eden najmočnejših divjevodaških veslaških centrov v Evropi, o čemer pričajo naši največji športni uspehi, med katerimi je še vedno najvišje zmaga v šprintu na Zambeziju pod Viktorijinimi slapovi.Od leta 2001 smo državni prvaki v vseh disciplinah in skupno.Vsa ta leta ohranjamo pristne stike z naravo, reko z njenimi bregovi in vsem živim v in ob njej. Krka je najslikovitejši del dolenjske kraške pokrajine, s tisočletnimi lehnjakovi slapovi in pragovi ujeti v rečno sotesko,  
Show more bogatim rastlinjem in živalstvom, slikoviti mlini in lesenimi mostovi ter tisoč detajlov, ki so vedno drugačno skrivnostni in se spreminjajo ob vsaki igri svetlobe in vsaki spremembi vodostaja.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from RAFTING KLUB GIMPEX, STRAŽA or SloveniaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in
BACK TO TOP