KLEPARSTVO, KROVSTVO IN VODOINŠTALATERSTVO VRANIČAR MILAN, s.p. - Metlika

Company name
KLEPARSTVO, KROVSTVO IN VODOINŠTALATERSTVO VRANIČAR MILAN, s.p.
Location
Breg revolucije 18 A, Metlika, Slovenia
View Map
Contact number
(07) 305 80 12
(07) 305 80 12
Fax
(07) 305 80 60
Website address
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Kleparstvo, krovstvo in vodoinštalaterstvo je podjetje z dolgotrajno tradicijo, ki se prenaša že v drugi rod.Podjetje je ustanovil leta 1968 Rudi Vraničar, leta 1991 pa ga je prevzel in ga vodi še naprej sin Milan.Milan ima veliko delovnih izkušenj, ki si jih je pridobil in se usposobil ravno od očeta, s katerim je že zgodaj v mladosti nastopil z delom na terenu.V podjetju so redno zaposleni še štirje strokovno usposobljeni in izkušeni sodelavci.S stalnim strokovnim izpopolnjevanjem pa v podjetju sledimo razvoju in vzdržujemo stik z novostmi.V podjetju skrbimo, da je delo opravljeno v skladu z normativi in željami strank.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from KLEPARSTVO, KROVSTVO IN VODOINŠTALATERSTVO VRANIČAR MILAN, s.p. or SloveniaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Is this your business?

Update your business details by adding phone, website, description, working hours, location on map, categories, photos and respond to reviews.
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SloveniaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP