JOŠT SVETEK & CO, Izdelava in Prodaja Opreme za Kajak-Kanu Šport, d.o.o. - Ljubljana

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
JOŠT SVETEK & CO, Izdelava in Prodaja Opreme za Kajak-Kanu Šport, d.o.o.
Location
Jurčkova cesta 70, 1000, Ljubljana, Slovenia
Contact number
+386 1 427 27 46
Listed in categories
Company description
JOŠT SVETEK & CO, izdelava in prodaja opreme za kajak-kanu šport, d.o.o. je slovenski podjetje, ki izdeluje in prodaja kakovostno opremo za kajak-kanu šport. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998 in od takrat se je razvilo v vodilnega ponudnika na slovenskem trgu. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da združujejo kakovostne materiale in sodobno tehnologijo, kar zagotavlja, da so varni, trpežni in enostavni za uporabo. Njihovi izdelki vključujejo kajaka, kanuje, čolne, opremo za veslanje, vesla, plovila in tako naprej. Zagotavljajo tudi storitve popravila in vzdrževanja, da bi zagotovili najboljšo možno zmogljivost svoje opreme

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from JOŠT SVETEK & CO, Izdelava in Prodaja Opreme za Kajak-Kanu Šport, d.o.o. or SloveniaYP.com users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for JOŠT SVETEK & CO, Izdelava in Prodaja Opreme za Kajak-Kanu Šport, d.o.o. is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Registered with us in
Last update on

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on SloveniaYP.com - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP